Vanaf 17 november is een nieuwe versie van Wikiwijs het platform voor docenten om open, digitaal leermateriaal te zoeken, gebruiken, maken en delen beschikbaar. De nieuwe versie vereenvoudigt het zoeken naar leermateriaal en gaat slimmer om met zoekopdrachten.

Docenten hoger onderwijs kunnen vanaf nu zelf leermateriaal uploaden (en daarmee delen met collega's) en met een Google-zoekoptie aanvullend zoeken in goed leermateriaal van geselecteerde websites in binnen- en buitenland. De nieuwe functionaliteiten zijn gebaseerd op reacties uit het onderwijsveld en bevindingen uit het jaarlijkse Wikiwijs-gebruikersonderzoek.

Kijk voor meer informatie op wikiwijs.nl of wikiwijsinhetonderwijs.nl.

VorigeDeel je mediawijsheidtip en win een schoolreisje
VolgendeColumn Waarom zouden we naar BETT gaan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter