Van 21 tot en met 27 november is De Week van de Mediawijsheid. Wij zijn benieuwd: hoe ga jij eigenlijk om met het thema 'mediawijsheid' in jouw klas? Wij zijn op zoek naar de leukste tips, lesideeën, ervaringsverhalen, filmpjes etc. Deel jouw tip met ons en maak kans op een mediawijs schoolreisje voor de hele klas naar Beeld en Geluid in Hilversum!

De leukste en meest interessante tips plaatsen we direct op deze website (leerkracht.kennisnet.nl). Stuur jouw tip vóór 24 december 2011 naar redactie@kennisnet.nl (onder vermelding van 'mediawijsheidtip leerkracht') om kans te maken op de schoolreis.

Lees meer informatie en de voorwaarden

VorigeBrainstormen en vragen stellen
VolgendeNieuwe versie Wikiwijs makkelijker zoeken en slimmer vinden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter