Technologieen van de toekomst  Kennisnet publiceert Trendrapport po/vo

Kinderen maken in de eerste 18 jaar van hun leven een enorme ontwikkeling door. Het funderend (primair en voortgezet) onderwijs begeleidt en ondersteunt hen hierbij, zodat ze straks goed voorbereid de arbeids- markt betreden. Maar hoe die toekomst er voor de jongste generatie precies uit gaat zien is nog onzeker. Wel staat vast dat ict hierin een belangrijke rol speelt.

Kennisnet maakt in het Trendrapport po/vo een overzicht van de belangrijkste technologieën die het funderend onderwijs de komende 5 jaar zullen beïnvloeden en geeft, waar mogelijk, praktische tips. In de publicatie gaat Kennisnet in op de maatschappelijke ontwikkelingen, de uitdagingen waar het onderwijs voor staat en de belangrijkste technologieën

Download het trendrapport po/vo (PDF).

Verrijkte content

Frans Schouwenburg (Kennisnet) legt in 1 minuut uit wat bedoeld wordt met verrijkte content en welke rol dit in het onderwijs kan spelen

VorigeSinterklaas 2011 handige webtips voor in de klas
VolgendeKinderen van de Hondsberg
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter