SLO (Stichting Leerplan Ontwikkeling) biedt via het leermiddelenplein informatie en een overzicht van alle leermiddelen die in Nederland beschikbaar zijn voor het primair en voortgezet onderwijs. Geboden worden samenvattingen, prijzen, analyses, beschrijvingen en ervaringen van meer dan 1400 lesmethoden en 6000 losse leermiddelen. Daarnaast toegang tot nog eens 100.000 gratis digitale leermiddelen. Als aanvulling daarop wordt nu ook speciaal voor het primair onderwijs een honderdtal zogenaamde webquests geboden. Dit door de Ververs Foundation overgedragen hulpmiddel is handig bij een zoektocht voor de diverse vakgebieden over uiteenlopende onderwerpen. Vind ook leermateriaal en webquests via Wikiwijs.

VorigeMarokkanen in hbo ambitieus
VolgendeNu of nooit voor Passend onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter