De wereld verkennen met je klas

Tessa van Zadelhoff, die voor ons bij Kennisnet Tessa's Top Webtips verzorgt, heeft met haar project Reisbureau Beartravel meegedaan aan het programma Partners in Learning van Microsoft. Na het bereiken van de Nederlandse finale mocht zij naar het Innovative Education Forum in Moskou. Ook daar wierp zij hoge ogen zodat Reisbureau Beartravel in november naar het Global Forum in Washington mag gaan. Zij gaat samen met de andere Nederlandse winnaar Harald Dikkers, die deelneemt met het KODU-gamelab. Bekijk de VCT's (Virtual Classroom Tours) die door beiden gemaakt zijn. Inmiddels is Reisbureau Beartravel weer geopend om opnieuw te ervaren hoe leuk het is om op zo'n manier in de klas te kunnen werken. Deze keer gaat groep 8 van OBS De Kleine Beer de wereld buiten Europa verkennen. Nieuwe aanmeldingen voor dit schooljaar zijn welkom bij Partners in Learning Nederland en wie weet ontmoet jij volgend jaar ook collega's uit alle werelddelen.

VorigeSpreekuur doet schoolverzuim afnemen
VolgendeMarokkanen in hbo ambitieus
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter