ANWB

Zonder erbij stil te staan genieten veel mensen van de natuur. Op een mooie dag trekken we er massaal op uit om te gaan zwemmen, wandelen, fietsen, kamperen of watersporten. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, is het van belang dat de natuur behouden blijft en beheerd wordt.

Natuur in de klas

Dit jaar gaan ruim 2000 scholieren aan de slag met "Beleef de natuur!". Dit lespakket over natuur en landschap is ontwikkeld in opdracht van de ANWB.

Jongeren worden betrokken bij de omgeving om hen heen en bij de keuzes die de gemaakt moeten worden bij het in stand houden van natuur. Na een digibord les gaan ze aan de slag met opdrachten over natuur dichtbij of nemen ze deel aan de maatschappelijke stage natuurbeheer van de ANWB.

Jongeren betrekken bij landschap en natuur

De ANWB heeft een lespakket over Landschap en Natuurbeheer ontwikkeld. Jongeren worden betrokken bij landschap en natuur en bij de keuzes die hierbij gemaakt moeten worden. Na een digibord les gaan ze aan de slag met opdrachten over natuur dichtbij of nemen ze deel aan de maatschappelijke stage natuurbeheer van de ANWB.

VolgendeDigitale lesmethode Waterwise