Eduschool

Eduschool biedt een breed scala aan digitale oefenvormen op veel vakgebieden voor leerlingen in het basisonderwijs. In de webapplicatie zit o.a. een breed pakket van oefenmogelijkheden op het gebied van rekenen.
Verdeeld over zo’n 20 spellen kunnen kinderen aan de slag om te oefenen met optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen.
Maar ook klokkijken, getallen op volgorde zetten, het metriek stelsel en redactiesommen hebben een plek in dit onderdeel van Eduschool.
Net als bij alle andere vakgebieden verdient een kind bij het spelen van een spel stukken kaas. Die kaas kan worden ingezet om spelletjes te spelen zoals Combi Cakes, Blokjes ruimen en Astroids.

Adaptief
De spellen passen zich automatisch aan op het niveau van het kind. Zo kan ieder kind op zijn of haar eigen niveau oefenen en na voldoende inoefening op een volgend niveau verder werken.

Afwisselend
Het zeer gevarieerde aanbod in spellen en oefenvormen biedt een uitdagende leeromgeving voor alle kinderen.

Rapportage
Bij elk spel ziet een kind hoe het spel is gespeeld. Daarnaast zijn er diverse spellen waarbij kinderen directe feedback krijgen op hun keuzes. Leerkrachten zien in duidelijke overzichten hoe en hoe vaak kinderen de spellen hebben gespeeld.

Webbased
Eduschool kan op de computer of op een tablet worden gebruikt, zowel op school als thuis.

Nieuwsgierig naar wat Eduschool verder allemaal nog te bieden heeft? Ga naar de site van Eduschool om het totaalaanbod te zien en vraag gratis en vrijblijvend een demo account aan.

Probeer Eduschool en vergelijk het aanbod en de prijs!!

VorigeEduschool taal oefenen
VolgendeWerken met een laser machine voor het onderwijs