Eurowijs

Geldrekenen, de invloed van reclame en het belang van sparen. Dit zijn slechts enkele onderwerpen uit het kleurrijke lesmateriaal voor het basisonderwijs van Eurowijs. Dit gratis lespakket, wat je elk jaar kunt bestellen, is er voor de groepen 1 tot en met 8 van het basisonderwijs en is ook uitermate geschikt voor het speciaal onderwijs.
Eurowijs is het meest leuke én uitgebreide lesmateriaal over het thema geld. Met deze interessante geldlessen worden leerlingen bewust hoe ze verstandig kunnen omgaan met geld. Op een leuke wijze leren de leerlingen over sparen en uitgeven, rekenen met de euro en veilig pinnen. Immers: jong geleerd is oud gedaan.

Gratis lespakket!
Als kinderen goed leren omgaan met geld, hebben ze daar hun leven lang profijt van. In onze maatschappij draait nou eenmaal veel om geld. Goed leren omgaan met geld is daarom essentieel. Al helemaal in dit digitale tijdperk waarin geld vaak onzichtbaar is. In de geldlessen van Eurowijs komen de verschillende onderwerpen samen zodat alle leerlingen een goede basis krijgen voor de toekomst.

Eurowijs werkt!
Het lesmateriaal is bewezen succesvol. Op bijna de helft van de basisscholen in Nederland wordt het lesmateriaal jaarlijks gebruikt. Leerlingen en leerkrachten zijn enthousiast door de variatie in de opdrachten en de duidelijke uitleg in de ondersteunde filmpjes. Maar liefst 98% van de leerkrachten raadt het lesmateriaal dan ook aan bij collega’s, en waarderen het lesmateriaal met een 8,5.

De voordelen van Eurowijs:
✔ alternatief voor de rekenles
✔ minimale voorbereiding
✔ voor iedere groep passend lesmateriaal
✔ digibord ondersteuning
✔ ondersteunende filmpjes
✔ aansprekend lesmateriaal
✔ uitgebreide lesbrief
✔ voor elke leerling een werkboekje en een placemat
✔ gave geldposter voor in de klas
✔ elk jaar opnieuw aan te vragen
✔ en…. het is gratis!

Bestellen
Bestel het lesmateriaal eenvoudig via de website van Eurowijs.

Gratis rekenbladen, kleur-en doeplaten en puzzels
Naast het Eurowijs lesmateriaal wat je kunt bestellen, zijn er ook extra rekenbladen, kleur-en doeplaten en puzzels te downloaden over het thema geld.
Met opdrachten als; geldbedragen schrijven, gepast betalen; wisselgeld berekenen; spaartijd berekenen en geldrekenen met breuken geef je de leerlingen weer een extra uitdaging of oefening.

Download gratis

VorigeCreatieve lesideeen Kinderboekenweek 2019
VolgendeEduschool taal oefenen