Stemronde geopend; wie wordt de nieuwe buur van Donald Duck?

Fans van Donald Duck Weekblad kunnen vanaf vandaag kiezen wie de nieuwe buur van Donald Duck wordt. Ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van Donald Duck organiseerde de redactie onlangs een unieke wedstrijd waarbij deelnemers een nieuwe Duckstadbewoner mochten tekenen.

De respons was overweldigend. De redactie ontving meer dan 7.400 inzendingen van jong en oud. Na een zorgvuldige beoordeling heeft een deskundige jury, bestaande uit redacteuren en tekenaars, de vijf leukste inzendingen geselecteerd.

De genomineerden, met leeftijden variërend van 9 tot 48 jaar, bezochten op woensdag 3 juli de redactie van Donald Duck Weekblad. Daar werkte een échte Donald Duck tekenaar hun inzendingen uit tot volwaardige stripfiguren.

Vanaf vandaag kunnen fans stemmen op hun favoriete figuur via DonaldDuck.nl/nieuwebuur. De stemming sluit op woensdag 17 juli. Het stripfiguur met de meeste stemmen wordt in september bekendgemaakt en zal in de toekomst vaker verschijnen in de strips van Donald Duck.

VorigeYouTube-serie Niek zoekt werk is terug
VolgendeInternationale studieomgeving stimuleert ruimdenkendheid
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter