Eindexamenvoorbereiding Filosofie podcast

Brit en Maureen, twee Filosofiestudenten van de Radboud Universiteit, hebben onlangs een podcastserie gemaakt met als onderwerp ‘Wat maakt de mens? Een examenvoorbereiding’. De podcastserie is speciaal gemaakt om vwo-eindexamenleerlingen te ondersteunen bij de voorbereiding van het eindexamen Filosofie.

In de podcast gaan Brit en Maureen in zes afleveringen aan de slag met een aantal vragen uit dit proefexamen. Ze vragen zich af hoe de vragen het beste beantwoord kunnen worden en roepen hierbij de hulp in van verschillende docenten van de Radboud Universiteit. Eerst bespreken Brit en Maureen wat de vraag is, daarna wordt er besproken waar je op moet letten bij het beantwoorden van de vraag, vervolgens wordt de vraag inhoudelijk besproken met hulp van verschillende docenten en uiteindelijk zullen Brit en Maureen een antwoord op de vraag formuleren. Op deze manier worden de luisteraars meegenomen in het proces van het beantwoorden van een eindexamenvraag.

De podcast is te vinden op Spotify onder de naam ‘Wat maakt de mens? Een examenvoorbereiding’.

VorigeGemeenten passen speelplekken aan vanwege geluidsoverlast
VolgendeHoe je als Post-HBO student succesvol online kan studeren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter