Subsidie Verbetering basisvaardigheden aanvragen kan tot 27 april

Basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs kunnen tot en met 26 april 2024 subsidie aanvragen om de basisvaardigheden van hun leerlingen te verbeteren. Het gaat om taal, rekenen-wiskunde, burgerschap en digitale geletterdheid. Wilt u direct subsidie aanvragen? Ga dan naar de website van DUS-I. Wilt u eerst meer weten over de subsidie en hoe andere subsidiescholen al werken aan de basisvaardigheden? Kijk dan op de nieuwe website Masterplan basisvaardigheden voor informatie en inspiratie.

Het is belangrijk dat elk kind goed leert lezen, rekenen en schrijven, digitaal vaardig is en weet hoe de samenleving werkt. Want kinderen en jongeren die deze vaardigheden goed beheersen kunnen zich ontwikkelen en meedoen in de maatschappij. De subsidie Verbetering basisvaardigheden 2024 heeft als doel om het onderwijs in deze vaardigheden duurzaam te verbeteren.

Meer informatie en aanvragen

VorigeVrijwilligers opgeroepen om kokerjuffers te zoeken
VolgendeSchooltv al 60 jaar bij de les
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter