Wat als je een conflict met je werkgever hebt?

Stel, je krijgt van je werkgever te horen dat deze niet tevreden is over jouw functioneren. Je krijgt te horen dat je prestaties ondermaats waren en dat daarom je contract niet verlengd kan worden. Jij kijkt hiervan op want onlangs heb je nog een bonus gekregen omdat je zulk goed werk geleverd had. Je hebt daarom het vermoeden dat hier meer aan de hand is. Omdat je je baan niet wilt verliezen, laat je het er niet zomaar bij zitten. Het probleem is echter dat je niet precies weet welke stappen je moet zetten om aan te tonen dat je werkgever hier geen zuiver spel speelt. Wat nu nodig is, is de hulp van een goede jurist. Een jurist inschakelen is echter duur en bovendien weet je niet hoe lang je deze specialist nodig hebt. Hoe had je dit kunnen opvangen? Door een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Wij laten je zien hoe je dit doet.

Het nut van een rechtsbijstandsverzekering

Een juridisch conflict zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om hier alvast maatregelen voor te nemen. Wie namelijk met mensen omgaat, heeft ook altijd kans op conflicten. Met een goede rechtsbijstandsverzekering Univé kun je snel een jurist inschakelen die met jou gaat kijken naar welke stappen gezet moeten worden om de situatie tot een goed einde te brengen. Heb je een conflict met je werkgever, dan is het belangrijk dat je niet alleen de basisverzekering hebt, maar ook een aanvullend pakket. Dit pakket kun je gebruiken om de kosten van de jurist te betalen. Je kunt je verzekering afsluiten door naar de site van je verzekeringsmaatschappij te gaan, je basisverzekering te kiezen en vervolgens je aanvullende pakketten toe te voegen. Ga hier even goed voor zitten om een verzekering samen te stellen die geheel afgestemd is op jouw situatie. Zo weet je zeker dat je hier optimaal van kunt profiteren.

Rechtshulp wanneer jij het nodig hebt

Soms kom je er pas achter dat een verzekering handig was geweest op het moment dat het al te laat lijkt te zijn. Heb je een conflict, maar ben je niet verzekerd? Dan hoeft er nog geen man overboord te zijn. Je kunt namelijk ook gebruikmaken van rechtshulp on demand. Je kunt naar de site van je verzekeraar gaan en daar vragen invullen over jouw conflict. Daarna krijg je te zien welke specialist jou verder kan helpen en tegen welke kosten. Ga je akkoord met dit voorstel, dan kun je gelijk in contact treden met je jurist. Zo kun je met een eenmalige verzekering heel gericht werken aan de oplossing van jouw conflict.

Kom in actie

Mocht jij momenteel in een conflict zitten met je werkgever, kom dan in actie. Je kunt even naar de site van Univé gaan om daar meteen een jurist in te schakelen. Hoe eerder je dit doet, hoe beter het vaak is. Een jurist kan je laten zien wat je moet doen en kan je helpen om jouw zaak tot een goed einde te brengen.

VorigeKennis kinderen einde basisschool niet meer getoetst
VolgendeRekenen oefenen leuker maken: 5 tips voor in de klas
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter