Nieuwe lessen van het Nationaal Schoolontbijt

Er valt veel te vertellen en te leren over een gezond ontbijt.

De dag starten met een gezond ontbijt klinkt heel logisch, maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk? En wat past bij een gezond ontbijt? Het lesmateriaal van het Nationaal Schoolontbijt stimuleert kinderen met allerlei leuke weetjes over een gezond ontbijt. Dit jaar hebben we een nieuwe online lesmodule gerealiseerd, in samenwerking met de campagne "Brood, goed verhaal. Met graan uit Europa". Komende maanden zullen we de online lesmodule verder uitbreiden.

Feiten, filmpjes en leuke activiteiten en spelletjes zijn het gehele jaar beschikbaar via www.ontbijtaandebasis.nl.

Poster met werkblad

"Gezond ontbijten met brood". Een informatieve poster voor midden- en bovenbouw over volkorenbrood bij een gezond ontbijt. Een lesbrief en een leuk werkblad over brood! Ga creatief aan de slag met brood, los de rebus op en maak de Broodquiz!

De poster kunt u gratis downloaden.

VorigeWakibi Microkredieten lanceert gratis lespakket voor middelbare scholen
VolgendeCreatieve kerstdecoratie: kunst en handvaardigheid in het basisonderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter