Politici debatteren met mbo-studenten Mediacollege

Mediacollege Amsterdam (MA) organiseert op maandag 13 november a.s. een inspirerend studentendebat, voor en door studenten. Politici van verschillende politieke partijen gaan met elkaar en met studenten van MA in gesprek. Het event richt zich op de participatie en politieke betrokkenheid van jongeren. Het debat - voor en door ca. 300 studenten -, wordt volledig opgezet en geleid door studenten en docenten van diverse mbo-opleidingen, w.o. Game Artist en Software developer.

Het doel van dit debat is om studenten kennis te laten maken met actuele politieke kwesties en om hen te motiveren om hun stem te laten horen bij de aankomende verkiezingen. MA gelooft in de kracht van haar studenten en streeft ernaar om studenten bewust te maken van hun rol in de democratie en het belang van hun deelname aan het verkiezingsproces.

Het debat zal worden vormgegeven door onze eigen studenten en docenten, wat zorgt voor een uniek perspectief en een verfrissende benadering van politieke discussies. De deelnemende opleidingen hebben gezamenlijk het programma ontwikkeld en zorgen voor een boeiende en educatieve ervaring voor alle aanwezigen.

Deze politici zijn aanwezig om met onze studenten in gesprek te gaan:
Hans Teunissen – Tweede Kamerlid en kandidaat nummer 25 voor D66
Mohammed Mohandis – Tweede Kamerlid en kandidaat nummer 14 voor PvdA/GL
Claudia van Zanten – Kandidaat nummer 7 voor BBB
Chantal van den Berg – Kandidaat nummer 18 voor CDA
Rens de Boer – Kandidaat nummer 7 voor Volt

VorigeGruwelijke beelden ook bij mensen die oorlog niet hebben meegemaakt
VolgendeNobelprijswinnaar Guido Imbens krijgt 8 november eredoctoraat op zijn alma mater
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter