Zo zorg je ervoor dat je weerstand op peil blijft voor de klas

Wanneer je leraar bent in het basisonderwijs of juist in het middelbaar onderwijs, dan kan het maar zo zijn dat er verschillende virussen door de klas heen zweven. Alles waar leerlingen last van hebben, kan zo worden overgedragen op jou als docent. Daarom is het natuurlijk belangrijk om je weerstand op peil te houden. Op die manier word je minder snel ziek en kun je zonder problemen les blijven geven voor de klas. Hieronder lees je precies wat je kunt doen om je weerstand op peil te houden.

Gebruik van cordyceps

Allereerst kun je natuurlijk diverse supplementen slikken om toch je weerstand een boost te geven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van paddenstoelsupplementen. Deze supplementen bevatten diverse stoffen, waardoor jouw weerstand een boost krijgt en je dus zonder problemen voor de klas kunt staan. Een ander supplement waarvan je gebruik kunt maken is cordyceps. Cordyceps kopen kan heel gemakkelijk, waardoor je binnen no time je weerstand weer weet op te krikken. Zo kun je met gemak je dagelijkse bezigheden blijven doen zonder dat je ziek wordt.

Vezels eten

Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op je voeding als je je weerstand wilt verbeteren. Zo is het goed als je veel vezels eet. In de meeste dagelijkse voeding van mensen zitten niet zoveel vezels. Daarom is het verstandig om vezelrijke producten te eten om op die manier je weerstand aan te sterken. Vezelrijke producten die je kunt gaan proberen zijn bijvoorbeeld Brinta, groente, noten en aardappelen. Op die manier kun je gerust aansterken en genieten van een goede weerstand in de klas.

Drink voldoende

Verder is eten natuurlijk niet voldoende. Het is ook van belang dat je goed weet te blijven drinken. De meeste docenten drinken een boel koffie op een dag, toch is dit niet helemaal de bedoeling. Het is goed om minstens twee liter water per dag te drinken. Zorg dus dat je bijvoorbeeld een goede fles koopt die je kunt blijven vullen. Op die manier krijg je genoeg mineralen binnen waardoor je weerstand beter wordt.

Sport en rust combineren

Als laatste is het belangrijk om lekker in beweging te blijven in je vrije tijd. Wel is het van belang dat je hier niet te ver mee gaat. Zorg dat je voor jezelf een goede balans kunt vinden om sport en rust te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de ene avond sporten en de andere avond lekker tot rust komen op de bank.

VorigeEen leuk geschenk om te geven aan je collega
VolgendeActieplan om voortijdig schoolverlaten tegen te gaan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter