Studenten gezocht met hart voor de radio

Ben je gek van radio, maak jij je eigen podcasts of wil je beter leren interviewen? Schrijf je dan nu in voor de KRO-NCRV Radioschool. Want met de jaarlijkse radioschool geeft KRO-NCRV twaalf jonge journalistieke talenten acht maanden lang de kans van hun leven om alles te leren wat je tegenwoordig als radiomaker moet weten. Onder leiding van ervaren makers en bekende radiopresentatoren van KRO-NCRV krijgen de jonge talenten een avond per week workshops, trainingen en persoonlijke coaching. Van verslaggeving tot stemgebruik, van improvisatie tijdens de uitzending tot het afnemen van interviews op locatie.

Naast wekelijkse gastlessen door professionele makers, doe je als jonge radiomaker ook direct praktijkervaring op, want met elkaar maak je wekelijks De nacht van KRO-NCRV op NPO Radio 1. Sinds de eerste KRO-NCRV Radioschool acht jaar geleden zijn diverse oud-scholieren aan de slag gegaan bij landelijke en regionale omroepen en radiostations. Van side-kick op NPO Radio 2 tot podcastmaker.

De inschrijving is vanaf nu geopend en loopt tot 8 november. Inschrijven kan via www.kro-ncrv.nl/radioschool. De KRO-NCRV is overigens helemaal gratis, dus je betaalt geen collegegeld!

VorigeMinister Dijkgraaf maakt onderwijstalenten van 2023 bekend
VolgendeLeren met BTW Rekenen: Een Nuttige Gids
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter