Doe woensdag 28 september mee met Nationale Kraanwaterdag

Beste leerkracht,

Op woensdag 28 september 2022 is het weer Nationale Kraanwaterdag. Dit jaar staat deze dag in het teken van ‘Kraanwater, gewoon bijzonder!’. Want eigenlijk is het niet zo vanzelfsprekend dat er altijd schoon en lekker water uit de kraan komt. Start het nieuwe jaar met dit leuke evenement, georganiseerd door alle Nederlandse drinkwaterbedrijven. Doe jij mee aan Nationale Kraanwaterdag? Meld je dan vóór woensdag 14 september aan.

Programma

Op Nationale Kraanwaterdag vragen we aandacht voor het drinken van kraanwater op basisscholen en buitenschoolse opvang. Kinderen van groep 1 t/m 8 leren zo waar kraanwater vandaan komt, waarom kraanwater een gezond alternatief is voor andere drankjes én hoe je slim met kraanwater omgaat.

Scholen en bso’s die zich inschrijven ontvangen gratis educatief materiaal dat bestaat uit een een digitale Kraanwaterdagquiz, een waterwerkblad, doe-opdrachten en proefjes met instructievlogs. Ook is er een poster om op te hangen. Er is educatief materiaal voor groep 1-3, groep 4-6 en groep 7-8. Bekijk hoe het er vorig jaar uitzag op kraanwaterdag.nl/terugblik2021.

VorigeBasisscholen wecyclen elektrische apparaten
VolgendeTips om ervoor te zorgen dat je een goede docent bent
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter