Speciaal cadeau voor afscheid of jubileum

Het vinden van een gepast cadeau voor je partner of collega kan best een uitdaging zijn. Je hebt namelijk een breed aanbod en het moet goed aansluiten bij degene waarvoor het bedoeld is. Daarnaast moet je ook rekening houden met de gelegenheid. Als je een afscheid hebt van een mededocent, dan zal dit een heel ander cadeau zijn dan voor je partner. Je kunt ervoor kiezen om een bepaald cadeau te personaliseren door het te bedrukken. Dit is bijvoorbeeld leuk bij een jubileum of een andere speciale gelegenheid. Op deze manier heb je altijd iets waaraan je het jubileum kunt herinneren. Voor het kiezen van een goed cadeau zul je de tijd moeten nemen. Kijk bijvoorbeeld eens online rond en zoek naar inspiratie.

Persoonlijk relatiegeschenk maken

Als je een lange tijd samen bent met je geliefde, dan wil je natuurlijk met een origineel relatiegeschenk komen. Daarnaast kun je ook een relatiegeschenk geven als je als gast naar een jubileumfeest komt. Zijn jouw ouders binnenkort 25 jaar getrouwd? Dan is het een leuk idee om samen met jouw broers en zussen een mooi cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooi canvas met een foto van jullie. Je moet dit natuurlijk wel voorbereiden, aangezien er een fotoshoot moet plaatsvinden. Je kunt dit bijvoorbeeld in een mooie fotolijst doen. Het is wel handig als deze foto aansluit bij de rest van het interieur. Heb je een witte keuken met een betonnen plaat? Dan zou je voor een mat zwarte foto kunnen gaan waarbij het portret in zwart-wit is afgedrukt.

Cadeau met persoonlijk bericht

Heb je binnenkort een afscheidsfeest voor een van je collega’s? De collega gaat bijvoorbeeld op een andere school werken of gaat een andere functie uitvoeren. Het is dan leuk om voor een passend afscheid collega cadeau te gaan. Zo’n cadeau kun je uiteraard samen met andere collega’s geven. Denk aan een heerlijke en speciale fles wijn. Het is dan een uitgelezen kans om op het kaartje te schrijven dat je de fles samen op gaat drinken. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je nog in contact blijft en lekker kunt bijkletsen over de nieuwe baan. Naast een fles wijn kun je ook voor wat persoonlijkers gaan. Denk aan een mand met allerlei items die je aan de collega doen denken.

Inpakken voor leuke verrassing

Maar hoe kun je een cadeau voor een docent nog persoonlijker maken? Zo zou je aan studenten kunnen vragen om op een kaart te schrijven. Hierop schrijven ze dan een mooie boodschap, een leuke herinnering of het wensen van succes. Dit is een mooie herinnering aan de tijd dat de collega op de school heeft gewerkt. Zodra je de cadeautjes bij elkaar hebt verzameld is het wel zo leuk als deze goed zijn ingepakt. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie mand uitkiezen waar alle cadeautjes samen worden gevoegd. Om het nog een verrassing te laten wat er in de verpakking zit kun je de cadeautjes nog mooi inpakken.

VorigeDe top 5 must-haves voor docenten in het nieuwe schooljaar
VolgendeStart schooljaar met extra geld en acties voor meer kansen voor leerlingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter