Nationale Kraanwaterdag 2022

Op woensdag 28 september 2022 is het Nationale Kraanwaterdag. Op deze dag worden alle basisscholen en bso’s uitgenodigd om aandacht te besteden aan het drinken van kraanwater. Dit jaar staat deze dag in het teken van ‘Kraanwater, gewoon bijzonder!’. Want is het wel zo vanzelfsprekend dat er altijd schoon en lekker water uit de kraan komt? Nee dus! Start het nieuwe schooljaar met dit leuke evenement, georganiseerd door alle Nederlandse drinkwaterbedrijven.

Dit jaar heeft Meester Jesper een bijzondere challenge bedacht voor alle kinderen die meedoen met Nationale Kraanwaterdag. Doen jullie mee met de challenge? Dan maken jullie kans op een gesigneerd exemplaar van zijn boek. Bekijk de aankondiging van zijn challenge.

Scholen die zich inschrijven ontvangen bovendien gratis educatieve materialen. Wacht dus niet langer en doe ook mee met Nationale Kraanwaterdag! Meld je vóór woensdag 14 september aan via kraanwaterdag.nl.

VorigeCrypto Trading Bots
VolgendeAlbeda geeft jonge mantelzorgers een gezicht
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter