Robbert Dijkgraaf beëdigd als minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap

Robbert Dijkgraaf is op 10 januari beëdigd als minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. De afgelopen weken stonden al in het teken van kennismaking. Om te horen wat er speelt en om samen plannen te maken, gaat hij ook de komende weken in gesprek met studenten, docenten, onderzoekers en al die andere mensen voor wie het werk van het ministerie van OCW van belang is.

Minister Robbert Dijkgraaf: ‘Onderwijs en onderzoek zijn het fundament onder iedere toekomst. Daarom maken we studeren betaalbaarder en investeren we fors in de wetenschap. En we werken aan een toekomst waar iedereen vrij is om zich ten volle te ontwikkelen en te kunnen zijn wie ze willen zijn.’

Bron & meer informatie

VorigeBètavakken steeds populairder onder meisjes
VolgendeEen promofilm voor je school, dit zijn de voordelen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter