JongerenOnderwijsraad zoekt nieuwe deelnemers

In september 2021 begint een nieuwe JongerenOnderwijsraad. De Onderwijsraad zoekt hiervoor 18 leerlingen en studenten uit het hele land van alle onderwijsniveaus en -soorten. Twee jaar geleden is de Onderwijsraad gestart met een JongerenOnderwijsraad die meedenkt over onderwijs in Nederland. De termijn van deze eerste raad zit er nu bijna op.

Goed onderwijs voor iedereen, dat vindt de Onderwijsraad belangrijk. De Onderwijsraad geeft advies aan de regering en aan de Eerste en Tweede Kamer over onderwijs in Nederland. De raad is onafhankelijk en bestaat al meer dan 100 jaar. De raadsleden willen graag regelmatig in gesprek met leerlingen en studenten om te weten wat er bij hen leeft: welke behoeftes, ideeën en wensen hebben zij voor het onderwijs? Al die verhalen en meningen gebruiken de raadsleden voor de adviezen van de Onderwijsraad.

Lees meer bij Onderwijsraad.nl

VorigeScholen pakken achterstanden aan met bewezen interventies
VolgendeKunstgras in de tuin
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter