Eindexamens voorbereiden met Schooltv.nl

Volgende week is het zover. Dan starten de eindexamens, de twee meest spannende weken van het voortgezet onderwijs. Voor alle eindexamenleerlingen van het vmbo, havo en vwo zijn er Schooltv afspeellijsten voor de vakken: aardrijkskunde, biologie, economie, geschiedenis en Nederlands. Een fijne manier om het leren uit boeken af te wisselen met het bekijken van video’s die perfect aansluiten op het examenonderwerp.

Dit jaar zijn de centrale examens van maandag 17 mei t/m dinsdag 1 juni. Voor veel leerlingen wordt dit een pittige periode van lang en veel blokken. Om de stress wat te verlagen, heeft Schooltv.nl handige afspeellijsten samengesteld. Deze bevatten per vak relevante video’s, ingedeeld op examenonderwerp.

Met Schooltv leer je handige ezelsbruggetjes voor Nederlands, bekijk je historisch materiaal bij de geschiedenisonderwerpen, of krijg je heldere uitleg over bijvoorbeeld het menselijk lichaam. Zo vormen de afspeellijsten een handig hulpmiddel om je boek even aan de kant te leggen en toch de examenstof te oefenen.

Ga naar schooltv.nl/examens en bereid je goed voor op jouw eindexamen.

Alvast veel succes!

VorigeGratis modules van Expeditie Veerkracht
VolgendeTijd besparen om meer door te brengen met je kinderen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter