Op expeditie: met je team digitale geletterdheid ontdekken

Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding en Basicly starten het schooljaar met een leuke uitdaging! Expeditie Digitale Geletterdheid neemt leerkrachtenteams mee op ontdekkingsreis. Van september tot november krijgen deelnemers iedere maand één opdracht die ze samen met het schoolteam moeten uitvoeren. Aan de hand van drie opdrachten, verkennen jullie hoe digitale geletterdheid een plek kan krijgen in jullie curriculum. Onderweg krijg je tips, handige werkvormen en tools voorgeschoteld die je verder helpen de opdrachten te vervullen. Daarnaast krijgen deelnemers toegang tot een online leeromgeving en Facebookgroep om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Rond je de drie opdrachten af en dus de volledige expeditie, dan maak je met je school kans op één van de mooie prijzen uit het prijzenpakket. Op dit moment is dit pakket al meer dan €1000 waard.

De expeditie is gratis en is bedoeld voor ICT-coördinatoren, schoolleiders en leerkrachten die wel wat met digitale geletterdheid willen, maar niet weten waar te beginnen.

Gaan jullie mee op expeditie? Aanmelden kan nog t/m 21 september via
https://www.mirandawedekind-online.nl/expeditie-digitale-geletterdheid/

VorigeAfstandsonderwijs voor inburgeringsplichtigen
VolgendeOnderwijsterreinen moeten per 1 augustus rookvrij zijn
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter