Met de hond op vakantie naar Oostenrijk? Dit zijn jouw mogelijkheden

Als je met de hond op vakantie gaat dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Je moet ervoor zorgen dat je hond welkom is op de accommodatie, dat de hond veel ruimte buiten heeft om zich te vermaken en dat er genoeg dingen in de buurt zijn om te doen met de hond. Als je een actieve hond hebt dan zal je graag veel wandelingen willen maken. Dan ben je in een land als Oostenrijk aan het goede adres, want je hebt hier veel natuur en veel wandelpaden. Huur een vakantiehuis Oostenrijk, zodat je hond alle ruimte heeft en ontdek samen met je hond de mooie natuur.

Salzburgerland
In Salzburger heb je heel veel verschillende accommodaties die hondvriendelijk zijn. Je hond is hier niet alleen welkom, maar wordt ook nog eens flink verwend. Zo kan je zelfs kiezen voor een accommodatie met honden-wellness of een hondenmassage. Daarnaast zitten veel locaties midden in de natuur, zodat je makkelijk ’s ochtends of ’s avonds nog even met je hond kan gaan lopen. Je vindt hier veel bergen, waardoor je pittige wandelingen kan maken en je hond flink moe kan maken. Salzburgerland is een ideale bestemming voor een lang weekend weg met je trouwe viervoeter.

Stiermarken
Ook in Stiermarken vind je veel hondvriendelijke accommodaties. Je kan een vakantiehuis huren of verblijven in een hotel. Je kan zelfs meedoen aan wandeltochten, waarbij je hond veel beweging krijgt. Stiermarken is een prachtig gebied met verschillende landschappen, waarbij jouw hond veel beweging krijgt en jij kan genieten van de omgeving. Ontdek de mooie bloemenweides, de bergen, de meren en de bossen. Het is ook mogelijk om stukken te gaan fietsen om zo de natuur te ontdekken. Ideaal als je hond veel energie heeft en het leuk vindt om veel te rennen.

Tips voor een vakantie met de hond
Als je op vakantie gaat met je hond naar Oostenrijk dan wil je veel wandelen. Houd daarbij wel rekening met de conditie van je hond. Bekijk van tevoren hoe lang de route is. Daarnaast heb je in Oostenrijk veel bergen, die je hond vanuit Nederland niet gewend is. In Oostenrijk vind je in de natuur veel dieren, waarbij het belangrijk is om je hond aan te lijnen. Neem verder voldoende pauze en geef je hond genoeg water en lekkers voor onderweg. Huur een vakantiehuis of andere grote accommodatie om je hond veel ruimte te geven. Zo zorg je voor een leuke vakantie voor jou én je hond.

VorigeDe kelder inrichten als extra leefruimte? 4 tips!
VolgendeMet het gezin veilig op vakantie? Ga naar Frankrijk
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter