Op reis of toch niet?

Het is een lastige situatie op dit moment, veel Nederlanders hebben de boot afgehouden en zijn wat minder ver op vakantie gegaan. Vooral nu de zomervakantie aan het eind raak kijken veel leraren ook naar een andere periode om er even tussenuit te gaan. De herfst vakantie is namelijk niet zo ver meer en dat biedt mogelijk kansen. Maar wat is nu slim? Een slimme zet is je opties openhouden en dat doe je het best met een last minute vakantie en dit is waarom:

1. Een scherpe prijs
Bij een last minute vakantie vul je de lege plekken op die een hotel of resort heeft, hierdoor zijn ze genegen om een scherp aanbod te doen omdat een lege kamer nu eenmaal niets oplevert.

2. Jij bepaalt het moment
Het aanbod aan Last Minutes is op dit moment groot en zal de rest van dit jaar nog wel groot blijven door de onzekerheid. Hierdoor kan jij het ideale moment uitkiezen waarop jij het fijn voelt om te boeken. Een last minute kun je namelijk tot wel een week voor vertrek boeken. Hierdoor loop je minder risico als een land waar je naartoe wilt ineens op code oranje springt.

3. Een last minute pakketreis heeft voordelen
In de huidige tijden is het zeer verstandig om te kiezen voor een pakketreis vakantie en die zijn er ook last minute. Met een pakketreis regel je de accommodatie en de vlucht samen. Het voordeel is, dat je reisorganisatie je ook helpt terug te komen naar huis. In tegenstelling tot zelf samengetelde reizen, waarbij je dat helemaal zelf moet regelen.

Kijk hier voor last minutes in Europa:

Last minutes Italie
Last minutes Spanje
Last minutes Portugal
Last minutes Canarische eilanden

Veilig reizen
Of je op vakantie wilt en hoe, dat bepaal je helemaal zelf, maar als het toch kriebelt om nog even een weekje in het buitenland te vertoeven doe het dan slim en veilig. Volg minimaal de Nederlandse maatregelen op en zeker die van de lokale autoriteiten. Houdt ook in het buitenland minimaal 1,5 meter afstand, gebruik een mondkapje bij drukke plekken en blijf binnen als je klachten krijgt.

VorigeGeld lenen voor een opleiding? Hier let je op!
VolgendeNaast je baan als docent een diploma behalen? Deze mogelijkheden zijn er
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter