Onderzoek veranderingen lespraktijk door corona

Beste docenten,

De coronacrisis heeft een grote impact op het lesgeven. Er wordt veel aanpassingsvermogen van je gevraagd. Er worden een hoop oplossingen bedacht om leerlingen toch van onderwijs te voorzien. Op dit moment is er een onderzoek gaande naar de veranderingen in het lesgeven door de coronacrisis, en de rol die digitale middelen hierbij spelen. Geef je les op havo of vwo niveau? Dan zouden we graag je ervaringen horen! Je reactie is ook waardevol als er voor jou niet zoveel veranderd is. Voor de geïnteresseerden is er de mogelijkheid na afloop van het onderzoek de resultaten te ontvangen. De vragenlijst is open tot 1 juni 2020.

De vragenlijst vindt u hier: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_3soot8qQwQBQCpf

Met vriendelijke groeten,

T. Notenboom BSc

VorigeWeek van Burgerschap in teken van Het Gezin
VolgendeHoe herken je een slecht gebit bij kinderen in de klas?
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter