Gratis online lessen van Dynamic Activities

'We hebben diep respect voor al die scholen en leerkrachten die hun leerlingen online les geven. Om ook de continuering van de leertijduitbreiding te borgen, biedt Dynamic Activities vanaf vandag de Online Academy aan. Leerlingen die nu thuiszitten kunnen hier gratis putten uit een heel divers lesaanbod: koken, muziek, kunst, rekenen, Engels en nog veel meer. Zo zorgen we er samen met de scholen voor dat leerlingen zich – ongeacht de huidige omstandigheden – kunnen blijven ontwikkelen.'

Veelzijdig gratis online lesaanbod
Nu leerlingen allemaal thuis moeten blijven, heeft Dynamic Activities de Online Academy opgericht. Dit online lesaanbod is samengesteld om invulling te geven aan de verlengde leertijd van de deelnemende scholen invulling te geven. Omdat het echter voor veel leerkrachten en ouders een uitdaging is om opeens thuis les te moeten geven, willen we ook hen de helpende hand bieden: de lessen zijn voor iedereen beschikbaar. De Online Academy biedt leerlingen gratis een veelzijdig aanbod, dat dagelijks wordt vernieuwd en uitgebreid. Dat geeft leerlingen de nodige dynamiek en variatie in hun lessen en maakt leren leuker. Kijk op www.dynamicactivities.nl en maak vooral gebruik van deze online lessen. U kunt ook ouders wijzen op deze mogelijkheid.

Fysieke ondersteuning vakleerkrachten
Normaal gesproken verzorgen de vakleerkrachten van Dynamic Activities de extra lessen in de verlengde leertijd en op de vakantiescholen. Anderen verzorgen trainingen en workshops. Nu zijn ze op een aantal scholen fysiek aanwezig om leerlingen van ouders met vitale beroepen op te vangen en om de scholen te ondersteunen lesaanbod digitaal te maken. Zo blijven we samen met scholen werken aan passende oplossingen om de leerresultaten zoveel mogelijk op niveau te houden.

Betere wereld begint met goed onderwijs
Dynamic Activities vindt namelijk dat ontwikkeling leidt tot een beter leven en een betere wereld. Een betere wereld begint dus met goed onderwijs. Vanuit die overtuiging helpen we leerlingen en professionals hun talenten te ontdekken en zich te ontwikkelen. Dat doen we met onze gedreven vakleerkrachten en een gevarieerd aanbod aan lesprogramma’s. En dat willen we ook in deze hectische tijd blijven doen.

Vorige1.000 uitlegvideo’s voor het voortgezet onderwijs per direct gratis beschikbaar
VolgendeBuddy Vedder geeft digitaal muziekles
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter