Klokhuis Masterclass - elke doordeweekse dag LIVE

Met elke dag een creatieve opdracht hoeft niemand zich de komende weken te vervelen

Uitzending
Elke dag om 14:00 uur LIVE op Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok en hetklokhuis.nl.

Je eerste game bouwen? Een vette goocheltruc leren? Varkentje Rund tekenen? In de bijzondere weken die gaan komen, weten we één ding: alle kinderen van Nederland zitten thuis en hebben heel veel...TIJD. Hoe ga je die tijd vullen? Doe live mee aan de Klokhuis Masterclasses! Je maakt dingen waar je anders nooit aan was begonnen, en leert dingen die je anders nooit had begrepen. En, je hebt even contact met de rest van Nederland.

Elke dag gaan we om 14:00 uur live op het YouTube-, Instagram-, TikTok-, Facebook- en Twitterkanaal van Het Klokhuis èn op hetklokhuis.nl, waar een Klokhuispresentator vanuit zijn/haar huis een creatieve opdracht geeft die uitgevoerd kan worden met spullen die iedereen in huis heeft. Vanuit een andere locatie in Nederland is er een live-verbinding met een expert. Hij/zij neemt de deelnemers bij de hand, laat ze het naadje van de kous zien en beantwoord alle denkbare vragen.

Iedereen die vragen heeft, kan ze live stellen. Een heel interactieve Masterclass dus, waarin kinderen (en ouders) uit heel Nederland één tot anderhalf uur tegelijkertijd aan de slag gaan om iets moois te maken. Gezelligheid en humor staan voorop. Gaat het fout? Ben je knutselkneus? Struikel je over je eigen voeten? Maakt niet uit, Het Klokhuis trekt je er wel doorheen.

De afgelopen dagen hebben we kunnen testen met de livestream, en het werkt! Kijk hier terug hoe animator Michiel Hoving ons leerde om Varkentje Rund te tekenen. Onderwerpen in de aankomende masterclasses zijn onder andere striptekenen, jazzdansen, nepwonden maken, chips bakken, karate en games bouwen.

VorigeGratis online voorbereiding voor eindexamenleerlingen
VolgendeBereid leerlingen voor op de arbeidsmarkt!
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter