Schooltv voor thuis tijdens corona

Nu de scholen gesloten zijn, willen we met z'n allen dat onze kinderen toch door kunnen gaan met leren. Daarom ondersteunt Schooltv komende weken leerkrachten en ouders met het brede aanbod aan educatieve video's dat op Schooltv beschikbaar is. In deze nieuwsbrief vind je een scala aan suggesties die thuis gebruikt kunnen worden. Stuur deze e-mail vooral ook door aan de ouders van je leerlingen, om ze op weg te helpen video's te vinden die aansluiten bij de behoeftes en het niveau van hun kind.

Les op afstand: maak afspeellijsten en deel ze met leerlingen
Voor onderwijs op afstand kun je in 'Mijn Schooltv' afspeellijsten aanmaken en delen met leerlingen en ouders. Maak je gratis account aan, voeg video's toe en deel je lijst.

Naar Mijn SchoolTv

VorigeEnergie besparen op school
VolgendeExamens middelbaar beroepsonderwijs gaan door
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter