In Berlijn zijn de prestigieuze Comenius Edu-Media Awards uitgereikt. Inzendingen uit veertien Europese landen strijden in verschillende categorieën om een Siegel of een Medaille.

'You've got the power' wint een hoofdprijs voor innovatieve en onderscheidende edumedia. De serious game over de energietransitie voor economie, maatschappijleer en aardrijkskunde maakten we in opdracht van Eneco. De jury roemt hoe Podium de complexe materie in een concrete context plaatst. Het spel motiveert leerlingen en helpt docenten een aantrekkelijke les te geven over een actueel en maatschappelijk onderwerp.

De 'snapversie van Scoren met Beleid' (in samenwerking met DNB) voor economie en 'Watermakers van Limburg' (in samenwerking met WML) voor het basisonderwijs winnen allebei een Siegel, een erkenning voor kwalitatief hoogwaardig digitaal educatief materiaal.