OnderwijsTopTalentPrijs 2019 van start

De jaarlijkse OnderwijsTopTalentPrijs is weer van start gegaan. Alle lerarenopleidingen ontvangen deze week de informatiefolder met een uitnodiging om mee te doen. Elke pabo mag één student afvaardigen. Lerarenopleidingen voortgezet onderwijs kunnen maximaal drie personen kandideren, uit verschillende vakgroepen. De OnderwijsTopTalentPrijs wordt uitgereikt op 3 oktober, tijdens de Nationale Onderwijsweek.

Op de lerarenopleidingen in Nederland barst het van het talent. Dat blijkt ieder jaar weer bij het uitreiken van de diploma's, als duizenden enthousiaste jonge docenten de opleiding verlaten en in het onderwijs gaan werken. Met de OnderwijsTopTalentPrijs hebben lerarenopleidingen elk jaar de mogelijkheid om deze studenten voor het voetlicht te halen. De prijs laat zien dat een lerarenopleiding een waardevolle opleiding is. En wie leraar wil worden, kiest voor een verantwoordelijk, uitdagend en veelzijdig beroep.
Opleidingen kunnen hun kandidaten aanmelden via website www.onderwijstoptalentprijs.nl.

De organisatie is in handen van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) en Stichting Nationale Onderwijsweek i.s.m. Centraal Instituut voor Toetsontwikkeling (Cito), Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO), vakblad Didactief.

Vorige3 tips om uw klaslokaal te verduurzamen
VolgendeGroenLinks grootste partij bij Scholierenverkiezingen Europees Parlement
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter