Kinepolis nodigt scholen uit voor les in de bioscoop

De bioscoop alleen als vertier als het regent? Niet als het aan Kinepolis ligt. De bioscoopketen daagt scholen uit om ook eens een les te geven in de bioscoopzaal, gekoppeld aan een leuke of leerzame film bijvoorbeeld.

Een andere omgeving prikkelt de zintuigen en zorgt ervoor dat leerlingen informatie beter opslaan. Om die reden zette Kinepolis de voordelen van een bioscoopzaal als klaslokaal eens op een rijtje:

“Een megagroot scherm maakt megaveel impact,” begint B2B-manager Brigitte Benning haar opsomming. “Dus wat je ook vertoont; het zal blijven hangen. Temeer omdat je in onze bioscopen ook nog eens profiteert van het beste beeld en geluid dat je je kunt bedenken. Tot slot zijn de ruime stoelen zo comfortabel, dat je moeiteloos urenlang kunt luisteren naar de leraar of docent.”

Speciaal scholenprogramma
Kinepolis stelt tegen gereduceerd tarief haar bioscoopzalen beschikbaar voor scholen en biedt ook speciale filmvoorstellingen aan. Daarnaast kan de bioscoopketen ook programma’s op maat maken, waarin educatieve thema’s door middel van film worden uitgewerkt.

Huidig filmaanbod
Leerlingen kijken dit najaar hun ogen uit met o.a.
• De Club van Lelijke Kinderen
• Mees Kees in de wolken
• Frozen 2
• De brief voor Sinterklaas
• Waar is het grote boek van Sinterklaas?
• De Belofte van Pisa

VorigeWoning kopen ook voor docenten steeds moeilijker!
VolgendeLancering inspiratietool over bewegend leren voor kinderopvang en onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter