Bezorgfiets als optimale vervoersmiddel

De tijd dat docenten met een grote leren tas langs het lichaam de meest gevaarlijke capriolen uithaalden op de fiets in het verkeer is wel voorbij. Dat komt omdat een vervoersmiddel dat eigenlijk voor hele andere doeleinden werd gebruikt ineens wel heel aantrekkelijk is geworden. Het gaat dan natuurlijk over bezorgfietsen. Die hebben immers flink wat bergruimte te bieden voor de boeken die u meeneemt voor uw klassen.

Steviger en stabieler
Bezorgfietsen hebben nog een ander voordeel ten opzichte van de meeste andere modellen in de moderne fietsenwebwinkel. De meeste moderne fietsen zijn nogal kwetsbaar. Voor deze modellen is dat echter wel anders. Deze zijn juist robuust gebouwd vanwege de functie waarvoor ze gebruikt worden. In het volle fietsenhok en met de vele zaken die daar voorvallen, is het dus wel goed om te weten dat de fiets tegen een stootje kan. Dat maakt het extra aantrekkelijk om voor een dergelijk model te kiezen. Zo bent u direct klaar voor de komende jaren als docent op school.

Ook handig buiten schooltijd
De bergruimte op de bezorgfietsen biedt natuurlijk niet alleen voordeel wanneer het gaat om het vervoer van uw schoolspullen. Ook buiten schooltijd is het een aantrekkelijk vervoersmiddel. Om boodschappen mee te doen bijvoorbeeld. U hebt meer dan voldoende ruimte om alles mee te nemen wat u mee zou moeten nemen. Zonder dat u daarbij de controle over de fiets hoeft te verliezen. Daar is deze namelijk helemaal op gebouwd. Dat is natuurlijk ook een belangrijk pluspunt van de keuze voor deze fiets.

Hip en herkenbaar
Rijden op bezorgfietsen kan nog een ander, ongemerkt, voordeel bieden. Er zijn altijd docenten die net wat beter in de smaak vallen bij de leerlingen omdat ze net iets hipper en moderner overkomen. Deze fiets is daar een voorbeeld van. De leerlingen herkennen deze vaak van hun eigen bijbaantje als bezorger in het weekend of in de avonduren.

Aanschaffen bij de specialist
Het is aan te raden om eerst onderzoek te doen voordat u tot aankopen overgaat. De term bezorgfietsen wordt al snel gebruikt voor modellen waarop een tas of bak gemonteerd kan worden. Dat betekent echter niet dat al deze modellen ook perfect geschikt zijn om daar ook echt voor te dienen. Het is beter om te bekijken welke modellen echt stevig en stabiel zijn. Zo kunnen ze ook echt tegen een stootje en kunt u als docent ook echt profiteren van alle voordelen zoals ze hiervoor genoemd zijn.

VorigeWaarom is een examenbundel belangrijk?
VolgendeFacilitaire MBO-leerlingen doen heel schooljaar praktijkervaring op in beroepspraktijk
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter