Activiteiten voor de basisschool

Grote Broer Kunsteducatie organiseert workshops, lessenseries en dagprojecten voor het basisonderwijs in heel Nederland. Wij hebben een breed aanbod in de disciplines beeldend, theater, circus, dans, muziek, kunst & techniek en digitale media. Wij verzorgen al onze activiteiten op school, gewoon bij jou in de klas. Onze professionele workshopleiders maken elke workshop tot een groot succes en nemen de leerlingen mee in de wereld van kunst & cultuur. Elke workshopleider heeft een eigen expertise, een bijzonder verhaal en natuurlijk ervaring in het basisonderwijs. Maatwerk en dus een gouden match maken tussen de school, de kinderen en de workshopleider vinden wij erg belangrijk. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Grote Broer heeft een aantal unieke projecten, namelijk de dagprojecten op school. Een dagproject betekent een dag vol plezier voor de hele school: van kleuters tot groep achters! Een voorbeeld van een gave muziekactiviteit op school is onze Streetbeatsdag. Vaten, tonnen en jerrycans zijn de instrumenten van de leerlingen tijdens deze dag. Elke groep studeert onder begeleiding van onze muziekdocent een streetbeats stuk in. Het resultaat? Een gaaf optreden door en voor alle kinderen van de basisschool! Een ander voorbeeld van een theateractiviteit op school is de spetterende Theaterdag Opa en de Reismachine, waarbij je met de hele school een theatervoorstelling maakt. Elke groep volgt in de ochtend theater workshops waarin een scène wordt ingestudeerd. In de middag komen alle scènes van de groepen samen in de theatervoorstelling. Dit project kan je door het thema ook goed koppelen aan wereldoriëntatie. Voor feestelijke gelegenheden, zoals een jubileum of meester- en juffendag, brengen wij het circus op school met onze toffe Circusdag. Alle groepen volgen circus workshops en studeren een circusact in, denk aan jongleren, goochelen, balanceren en clownerie. ‘s Middags vindt de circusvoorstelling plaats onder leiding van onze circusdirecteur. Een groot feest voor elke school!

VorigePsychologie gaat samenwerken met Pabo University Fontys
VolgendeWRTS.nl is vernieuwd!
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter