In november start alweer de 10e editie van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma! Deelnemende scholen ontvangen gedurende 20 weken 3 stuks groente en fruit per leerling per week, gefinancierd door de Europese Unie. Dat is niet alleen lekker, maar ook gezond! Basisscholen kunnen zich van 3 t/m 14 september inschrijven voor het EU-Schoolfruitprogramma via www.euschoolfruit.nl.

Er kunnen circa 2.800 scholen deelnemen. Het programma heeft als doel om de consumptie van groente en fruit te stimuleren en om kinderen kennis bij te brengen over gezonde eetgewoonten.

De gratis leveringen lopen van 12 november 2018 t/m 19 april 2019, daarna gaan scholen zelf door met het eten van groenten en fruit. De school kiest dan voor een (betaald) abonnementensysteem of de school gaat verder op basis van een oudermodel, waarbij ouders zelf fruit en groente meegeven naar school. Kijk voor meer info en de voorwaarden op www.euschoolfruit.nl.

VorigeMinister Van Engelshoven: Stagediscriminatie is onaanvaardbaar
VolgendeVan Engelshoven stelt paal en perk aan bindend studieadvies
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter