Bedrukte materialen voor scholen

Wilt u uw lessen wat meer diepgang geven, wilt u de kinderen praktische hulpmiddelen geven voor in de klas of wilt u de relaties van uw school verrassen met een relatiegeschenk? Dan kunt u bedrukte materialen voor uw school bestellen. Hiervoor hoeft u geen bezoek te brengen aan de plaatselijke drukker. U kunt uw materialen namelijk eenvoudig, snel én goedkoop online bestellen bij onder andere Maxilia.

Lesmateriaal laten drukken
Voor de meeste lessen gebruikt u standaard lesmaterialen die aan u verstrekt worden door de school. Bieden de standaard lesmaterialen u niet voldoende houvast in de klas? Dan kunt u extra lesmateriaal laten drukken. Denk hierbij aan een notitieboek met opdruk, een grote map met bedrukking of een order met opdruk. Bij een grote online drukkerij is alles mogelijk. U kunt daar naast bijvoorbeeld relatiegeschenken ook alle soorten lesmateriaal laten drukken.

Het maakt niet uit hoeveel kinderen u in de klas heeft. U kunt namelijk voor slechts enkele kinderen lesmateriaal laten drukken, maar ook voor een klas met 30 leerlingen. En wilt u niet alleen voor uw eigen klas lesmateriaal drukken, maar voor meerdere klassen of zelfs de hele school? Dan is dit ook zeker mogelijk. U kunt lesmateriaal namelijk ook in grote oplagen bestellen. Let er wel op dat u geen materialen kopieert waarop een copyright rust.

Praktische hulpmiddelen voor de kids
Naast lesmaterialen, kunt u ook praktische hulpmiddelen voor de kids laten drukken. Denk hierbij aan pennen, powerbanks en handdoeken. En wilt u dat alle kinderen dezelfde gymtas gebruiken? Dan kunt u gymtassen laten bedrukken. Ook als de school een beperkt budget heeft, is dit mogelijk. Een bedrukte gymtas hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Hetzelfde geldt voor bedrukte pennen, bedrukte powerbanks en bedrukte handdoeken.

Relatiegeschenken bestellen
Tot slot kunt u een online drukkerij natuurlijk ook benaderen om relatiegeschenken te bestellen. Voor de meeste basisscholen en middelbare scholen zijn zakelijke relaties erg belangrijk, maar ook het verassen van docenten met een leuk geschenk rond de feestdagen komt vaak voor. U kunt de band met uw zakelijke relaties versterken door hen af en toe te verrassen met een cadeau.

Dit hoeft geen groot cadeau te zijn, want u kunt iemand ook erg blij maken met een klein presentje. Denk hierbij aan een bedrukte powerbank, een bedrukte tas (eventueel gevuld als ‘goodiebag’) of een bedrukte gadget. Dit kan een boxje zijn, maar ook een webcamcover, een VR-bril of een activity tracker. Alles is mogelijk!

VorigeRuim 60 procent schoolleiders wil eindtoets als second opinion handhaven
VolgendeOvergrote meerderheid basisscholen viert Sinterklaas met zwarte pieten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter