Bereik je doelgroep met direct mail

De eerste vraag die we hier stellen is: Hoe bereik je voor allerlei relevante en soms spoedeisende zaken onderwijsprofessionals? Tweede vraag is hoe je dit dan precies doet en hoe dit precies in zijn werking gaat.

Wie op de snelst denkbare wijze en tegen verrassend lage portokosten een bepaalde groep onderwijsprofessionals wil bereiken, die kan prima gebruik maken van een professioneel bedrijf als mailing-versturen.nl. Zakendoen met dit bedrijf betekent bovendien dat je je over een adressenbestand geen zorgen hoeft te maken. Bovendien maak je je boodschap persoonlijk.

Bereik onderwijsprofessionals met direct mail
Soms wil je, moet je, of wens je alle leerkrachten in de bovenbouw van het primair onderwijs, de geschiedenis in de onderbouw van het vwo, alle directeuren van de Nederlandse basisscholen en de teamleiders van het vmbo zo snel mogelijk te bereiken. Bijvoorbeeld om ze op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op een bepaald vakgebied, om ze deelgenoot te laten maken van een voor hen relevant wetenschappelijk onderzoek of over een gloednieuwe lesmethode.

Direct mailing wordt ingezet als je een bepaalde groep onderwijsprofessionals wilt wijzen op interessante vacatures of over een gloednieuwe methodiek die in het buitenland bijzonder goed scoort.

Andere redenen waarom je de onderwijsprofessionals wilt bereiken? Denk eens aan het aanbieden van gratis lesmateriaal over actuele zaken of het aanbieden van kleurplaten voor de jongste leerlingen van een school. Het snel bereiken van een brede groep onderwijsprofessionals kan allerlei reden hebben en door het inzetten van de genoemde specialisten in direct mail lukt dit ook daadwerkelijk en komt de informatie ook gegarandeerd aan bij de onderwijsprofessional die er wellicht iets mee kan of iets aan heeft.

Grotere en kleine volumes
Direct mail biedt een aantal bewezen voordelen. Zo wordt de geadresseerde persoonlijk aangesproken en is het een goede manier om goede informatie op de snelst denkbare wijze bij de juiste mensen terecht te laten komen. De professionals kunnen ondersteunen bij de lay-out van de direct mail en kunnen indien gewenst alle taken op zich nemen en dus compleet ontzorgen. Bijzonder aantrekkelijk is bovendien samenwerking die deze specialist heeft met professionele adressenleveranciers.

Uiteraard is het ook mogelijk het eigen adressenbestand aan te leveren of laat je dat adressenbestand alleen aanvullen door de specialist in het snel bereiken van grote, geselecteerde doelgroepen. De snelheid van werken en de continue ondersteuning spreken zeker ook in het voordeel van de professional in direct mail, die prima uit de voeten kan met grote en kleinere volumes.

De omvang van de opdracht doet overigens nooit iets af aan de kwaliteit die geleverd wordt. Want die is altijd meer dan uitstekend. Uiteraard worden eventuele dubbele adressen uit het bestand verwijderd. De maling wordt bovendien altijd verzonden tegen zeer scherpe tarieven. Vanwege samenwerking met onder meer PostNL en Sandd profiteert de klant van de afgesloten volumecontracten waardoor de portokosten op ongekend laag tarief uitkomen.

VorigeBenoemingen Onderwijsraad
VolgendeGrootste leesoffensief in het onderwijs ooit
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter