Is het voor u ook lastig om altijd een leuke en dynamische gymles te bedenken? Het bedenken van nieuwe en unieke spelletjes voor in de gymles kan best lastig zijn. Nu is er de oplossing: www.sportenspelxl.nl.

SportenpelXL is een online platform met gratis spelletjes en oefeningen opgenomen op beeld, ideaal voor uw gymles! U kunt kiezen uit diverse sporten en categorieën. Te denken valt aan balspelletjes, estafettespelletjes, behendigheidspelletjes en ga zo maar door. Ook zijn er spelletjes per sport opgenomen voor bijvoorbeeld tennis, volleybal, voetbal en meer! Binnen enkele klikken kan een complete gymles worden gemaakt!
Buiten of op het schoolpein een gymles geven? Kijk dan eens tussen de speciale spelletjes voor op het schoolplein. Maandelijks zullen er nieuwe oefeningen en spelletjes verschijnen op SportenSpelXL.

Van groep 1 tot aan de middelbare school
Op SportenSpelXL zijn spelletjes en oefeningen te vinden voor alle leeftijden. Van de allerkleinsten uit groep 1 tot aan de leerlingen op de middelbare school. Er kan eenvoudig gefilterd worden en binnenkort zal er een ook een gymlesplanner uitgerold worden, waardoor u complete lessen (vooruit) kunt plannen.
Iedere gymdocent is wel eens op het punt gekomen dat het lastig is om inspiratie voor een gymles op te doen. Het lukt gewoon niet meer om leuke gymoefeningen te bedenken. Op zo’n moment biedt SportenspelXL uitkomst. Op onze website kunt u vrijwel alles vinden. Van een actieve gym warming-up tot aan de meest uitdagende spellen en oefeningen voor het voortgezet onderwijs.

Doel SportenSpelXL
SportenSpelXL heeft als doel om gymdocenten, coaches, begeleiders en combinatiefunctionarissen te voorzien van oefeningen in beeld, om zodoende het bedenken van lessen te vergemakkelijken. Want uit de praktijk blijkt dat het bedenken van een leuke en dynamische gymles lang niet altijd even eenvoudig is. SportenSpelXLis er voor docenten die oefeningen graag gevisualiseerd zien, om zodoende de oefening na te bootsen in de eigen les. Alle oefeningen en spelletjes zijn opgenomen op video en kunnen zelfs in de gymzaal getoond worden aan de leerlingen.

VorigeJe eerste woning: zo regel je gas, water en licht
VolgendeSensoren meten invloed frisse lucht op schoolprestatie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter