Salarischeck aangepast voor primair onderwijs

Wat is je salaris als je werkt in het onderwijs? Met de salarischeck, via www.onderwijssalaris.nl, kom je er achter! De handige tool is onlangs aangepast aan de nieuwe cao-afspraken in het primair onderwijs. Nu is het nog makkelijker om de tool te gebruiken.

In de cao-po is een 40-urige werkweek afgesproken. De salarischeck past nu automatisch het aantal uren en minuten aan als de werktijdfactor wordt ingevuld en andersom. Zo is het nog makkelijker om een indicatie te krijgen van het salaris. In zes stappen weet je het.

Ben jij benieuwd of het bedrag op je salarisstrookje klopt? Of wil je weten wat je netto gaat verdienen over een aantal jaar en welke belastingen er eigenlijk worden ingehouden? Ga dan naar de salarischeck!

VorigeMeer aandacht voor hoogebegaafd kind
VolgendeDekker wil meer aandacht voor toptalent in gewone lessen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter