Ambities genoeg als het gaat om het inzetten van ICT om leerlingen te laten leren, maar loopt u hierbij tegen blokkades en belemmeringen aan? Staan regels of andere zaken uw ambities in de weg? Hoe pakt u die aan?

In samenwerking met Kennisnet, helpt de PO-Raad schoolbesturen hun ambities versneld waar te maken. Dat doet ze door hun vragen, zogenoemde versnellingsvragen, te verzamelen en deze te bundelen. Op die manier kunnen bij deze vragen snel antwoorden en oplossingen worden gevonden en hoeven besturen niet ieder voor zich het wiel opnieuw uit te vinden. Zij kunnen dan met de hele sector primair onderwijs meters maken met ICT. Daarmee wordt leren op maat voor steeds meer leerlingen mogelijk.

Welke vragen heeft ú? U kunt het via deze website laten weten. De PO-Raad helpt u vervolgens uw ambities waar te maken. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is hier te lezen.

Startconferentie 22 april

Op 22 april organiseert de PO-Raad de conferentie Beter en Slimmer leren met ICT, naar het gelijknamige project. Met deze conferentie bieden wij schoolbestuurders, schoolleiders en (bovenschoolse) ICT-adviseurs en –coördinatoren inspiratie en concrete good practices om de volgende stap te kunnen maken bij de implementatie van ICT in het onderwijs.

U kunt zich nu alvast inschrijven voor deze conferentie. Het exacte programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

VorigeNog 2 weken tot de deadline van Write Now! 2015
VolgendePVV weer de grootste bij Scholierenverkiezingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter