Wouter Siebers, leerkracht van de Michaëlschool in Amersfoort, is uitgeroepen tot Leraar van het Jaar 2015 in het primair onderwijs.

Meer meesters
Naast dat hij een jaarlang ambassadeur zal zijn voor alle leraren in het basisonderwijs, is hij in het bijzonder een voorbeeld voor mannelijke leerkrachten. Volgende week reist Wouter ook mee in de Veel Meer Meester'-treincoupé van de PO-Raad, een campagne om meer jonge mannen voor het vak van leerkracht in het basisonderwijs te interesseren.

Leraar van het jaar SO
Ook de leraar van het jaar in het speciaal onderwijs komt uit Amersfoort. Lonneke Thijs, leraar op de Mulock Houwerschool, mag zich een jaar lang leraar van het jaar in de categorie speciaal onderwijs noemen.

De PO-Raad feliciteert Wouter en Lonneke van harte met hun uitverkiezing.

VorigeSchool ook in hoger beroep in het gelijk gesteld in zaak om gratis schoolboeken
VolgendeVoorlopig geen rekentoets die meetelt voor examen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter