De KNAW Onderwijsprijs is bedoeld voor werkstukken met een wetenschappelijke opzet, gebaseerd op zelfstandig onderzoek. Originaliteit, de kwaliteit van de onderzoeksopzet en de uitwerking van de resultaten en de conclusie zijn belangrijke criteria. U kunt vanaf 1 december 2014 profielwerkstukken inzenden voor de KNAW Onderwijsprijs 2015.

Begin december ontvangt de directie van elke vwo-school in Nederland een uitnodiging om maximaal drie werkstukken per profiel in te zenden. Bij elk werkstuk zit een korte aanbevelingsbrief van de leerlingen, waarin zij aangeven waarom hun docent de prijs verdient en hoe het begeleidingsproces is verlopen. De school verzamelt de profielwerkstukken en aanbevelingsbrieven van de leerlingen over hun begeleidend docent in pdf. Elke school mag maximaal twaalf profielwerkstukken - drie per profiel - laten meedingen naar de KNAW Onderwijsprijs. Per school verstuurt één contactpersoon de werkstukken en aanbevelingsbrieven.

Hebt u als contactpersoon nog geen account bij de KNAW Onderwijsprijs?

Stuur een e-mail naar info@knawonderwijsprijs.nl met uw gegevens (naam, geslacht, mailadres, naam school, telefoonnummer school, bezoekadres en postadres school). U krijgt dan in januari 2015 automatisch een oproep om de profielwerkstukken in te sturen.

VorigeRotterdam komt met basisvoorziening voor alle kinderen
VolgendeOnderwijsraad kritisch over wetsvoorstel doeltreffend onderwijstoezicht
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter