Op weg naar Het Lagerhuis is de grootste debatcompetitie van Nederland met landelijk in totaal meer dan 200 deelnemende scholen. Ieder jaar gaat de VARA op zoek naar het beste debat- en speechtalent in Nederland. Er worden in januari en februari vijftien voorrondes gespeeld verspreid door Nederland. Zo wordt toegewerkt naar de tv finale op NPO 2 in het voorjaar. De winnaars van de landelijke finale winnen een unieke prijs: zij brengen met jongerenorganisatie HOPE XXL een bezoek aan de Verenigde Naties in New York!

Op weg naar Het Lagerhuis wordt sinds 1997 door de VARA georganiseerd en is uitgegroeid tot de populairste debatwedstrijd van ons land. Mocht uw school ook willen deelnemen dan is het raadzaam om uw team zo vroeg mogelijk in te schrijven. Deelname is gratis en mogelijk voor alle middelbare scholen, van vmbo tot en met gymnasium.

Kijk op de website www.ownhlagerhuis.nl voor meer informatie. Inschrijven is vanaf nu mogelijk!

Op weg naar Het Lagerhuis wordt door de VARA georganiseerd in samenwerking met Het Debatbureau en Stichting HOPE XXL en wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.

VorigeMeerderheid Nederlandse bevolking wil bewegingsonderwijs als kernvak op de basisschool
VolgendeNieuwe website moet aantal thuiszitters helpen verminderen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter