De PO-Raad heeft een nieuwe digitale publicatie uitgebracht waarmee directeuren en ib-ers in het speciaal basisonderwijs (sbo) beter inzicht krijgen in hun opbrengstdata. De brochure ‘Beter inzicht in opbrengstdata in het speciaal basisonderwijs’ bevat de theorie over het analyseren van opbrengsten en het gebruiken van de data, maar vooral ook veel praktijkervaringen.

Met de invoering van Passend onderwijs kunnen ook scholen in het speciaal onderwijs en brede zorgscholen in het reguliere onderwijs te maken krijgen met dergelijke analyses en het gebruik van deze data. Ook zij kunnen dan ook gebruik maken van deze publicatie en van de ervaringen in het speciaal basisonderwijs.

Deze brochure is gemaakt vanuit het project Goed worden, goed blijven.

VorigeScholen beginnen weer in het noorden
VolgendeVoor het eerst in 10 jaar weer papieren Dikke Van Dale
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter