Leerkracht De Regenboog op vlucht MH17

Leerkracht Inge van der Sar van basisschool De Regenboog is omgekomen bij het ongeluk met de Boeing 777 van Malaysia Airlines in Oekraïne afgelopen week.

Zij was met haar partner Gijs van Duijn op weg naar Bali voor vakantie. 'Daarmee is een abrupt einde gekomen aan het leven van onze geliefde, kleurrijke en spontane super-collega,' aldus het team van de school in een rouwadvertentie. 'Wij zijn diep geraakt door deze schokkende gebeurtenis en wensen hun ouders, familieleden en grote vriendenkring veel kracht toe.'

Inge van der Sar en Gijs van Duijn woonden niet in Uithoorn, maar in Leimuiden. Het team van De Regenboog heeft een condoleance-site geopend op www.memori.nl, waar iedereen die daar behoefte aan heeft, een bericht kan achterlaten.

VorigeBericht naar aanleiding van vliegtuigramp Malaysia Airlines
VolgendeScholen beginnen weer in het noorden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter