Met grote verslagenheid heeft de PO-Raad vernomen dat Tamara Ernst, medewerker van de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl, aan boord was van het vliegtuig van Malaysia Airlines dat donderdag is verongelukt in Oekraïne. Tamara was Gezonde School adviseur en adviseerde scholen onder meer over een gezonde levensstijl. Onze gedachten gaan uit naar haar familie, vrienden en collega's. Wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

De Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl is een gezamenlijk project van de PO-Raad, VO-raad en MBO Raad,

De passagierslijst met de 298 inzittenden waaronder 193 Nederlanders van vlucht MH17, is zaterdagmiddag vrijgegeven. Daaruit blijkt dat ook diverse onderwijsinstellingen diep getroffen zijn. Vele scholen hebben personeelsleden en leerlingen bij de ramp verloren. De PO-Raad leeft intens mee met familieleden, klasgenoten, vrienden en collega's van de slachtoffers.

VorigeWerkloosheid daalt opnieuw in het onderwijs
VolgendeLeerkracht De Regenboog op vlucht MH17
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter