Het in opspraak geraakte televisieprogramma 'Project P: Stop het pesten' is maandagavond voor het eerst te zien bij RTL 5. De makers van het programma kregen de afgelopen tijd veel kritiek over de geheime opnames die zijn gemaakt van de pestende scholieren.

Een van de scholen, het Einstein Lyceum in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet, stapte zelfs naar de rechter. De ouders van de leerlingen sloten zich hierbij aan. Ze willen voorkomen dat hun kinderen in beeld komen. De zaak dient op 12 mei bij de rechtbank in Lelystad.

Intussen begint RTL5 met het uitzenden van de andere afleveringen. In de eerste uitzending is te zien hoe presentator Johnny de Mol eindexamenleerling Jordy uit Hoofddorp te hulp schiet. Volgens de omroep wordt op een 'integere manier' omgegaan met de verborgen camerabeelden die door de gepeste jongeren zijn gemaakt.

VorigeBelang van vrij spelen wordt onderschat door ouders
VolgendeTekort aan leraren wiskunde
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter