Ga je samenwonen, trouwen of scheiden?

..en weet je wat je dan moet regelen op het gebied van pensioen? Op 30 oktober was er een ABP-webinar bij het Ministerie van Financiën. In dit webinar gaan diverse pensioen-experts dieper in op de thema’s samenwonen, trouwen en scheiden. Wat zijn de gevolgen voor je pensioen als er iets verandert in je leven? Wees voorbereid op de belangrijke dingen die in je leven gebeuren en bekijk het webinar.

Waarom mag je dit niet missen?
Dit webinar mag je niet missen omdat je een aantal zaken moet regelen die belangrijk zijn voor jou en je partner. Tenminste, als je elkaar verzorgd achter wilt laten mocht een van jullie onverwachts komen te overlijden.Bekijk de uitzending makkelijk via de on-demand video op abp.nl/webinar. Het webinar is ‘opgeknipt’ in hoofdstukken. Klik in de menubalk op 'Chapters'. Dat bespaart je niet alleen tijd, zo kun je ook meteen het thema bekijken dat jou het meest interesseert.

VorigeAOb: ‘Onmiddellijk stoppen met privédata verstrekken aan uitgevers’
VolgendePO-Raad wil toezicht op beheer digitale leerlinggegevens
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter