Amsterdam 29 mei 2013 – Na een nacht onduidelijkheid heeft het College voor Examens (CvE) vanmorgen besloten dat het examen Frans vandaag niet doorgaat. De afname zal morgen, donderdag 30 mei, om 13:30 uur plaatsvinden. Sadjia Safdari, coördinator eindexamenklachtenlijn LAKS: “Het is balen dat scholieren een nacht in onzekerheid zaten en dat het examen nu alsnog niet doorgaat.”

Het LAKS hoopte gisteravond al duidelijkheid te kunnen geven aan scholieren. Maar door logistieke onduidelijkheid bij het CvE en DUO lukte dit niet. Safdari: “Het is begrijpelijk dat er logistieke obstakels zijn, zeker als het lekken pas zo laat op de avond bekend wordt. Maar voor scholieren is dit natuurlijk erg vervelend.”

Het LAKS adviseert de kandidaten om vandaag wel naar de eigen school te gaan en uiteraard wenst de scholierenorganisatie hen donderdag allemaal extra veel succes toe!

VorigeDekker laat lesmodule pestaanpak voor (a.s.) leraren ontwikkelen
VolgendeScholen kiezen voor management recruitment online!
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter