Drie onderwerpen in de 20e Kennisnet Innovatie podcast. Mike trapt high tech af met het Ardusat project. Dit is een satteliet die in oktober de ruimte in gaat met aan boord een Arduino computertje met alle mogelijke denkbare sensoren. Scholen gaan hier in november experimenten op uitvoeren.

Frans vertelt over zijn bezoek aan basisschool Pluspunt in Rotterdam waar passend Onderwijs volledig is gerealiseerd. Mede dankzij het Exova-concept, een concept dat is ontwikkeld door Jan Hendrickx, de man achter Leonardo.

Tot slot een update over wat Google wil gaan doen voor het onderwijs. Zo krijgt de Play Store een eigen hoek voor onderwijskundige apps waar docenten gericht op zoek kunnen gaan naar apps. Daarnaast wil Google het makkelijker maken voor docenten om apps naar alle leerlingen te pushen.

Klik hier voor de Podcast

VorigeVmbo'ers gaan vooruit in lezen en schrijven, maar het kan nog beter
VolgendeDekker verdedigt bezuiniging op lwoo en pro
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter